Refona Respect For Nature

Refona Respect For Nature

Groot/klein lettertype
nl   de  
Ga naar de Refona webshop!

Dealer informatie

Onze nieuwste dealers

Kippenhuis.nl
Fokkerstraat 39c
3905 KV Veenendaal
T 085-0440500
I www.kippenhuis.nl

Bezz.nl
van Rijckelvorsestraat 45
4815 AA Breda
T 0765-322795
I www.bezz.nl

Hobbyzoo-Anura
Walstraat 3a
6063 AN Vlodrop
T 0475-575083
I www.hobbyzoo-anura.nl

 


Buitenlandse aanbieders

België

Dier en Tuincenter Den Eik
Wolvertemsesteenweg 184
1785 Merchtem
T 0476-467264
M info@den-eik.be
I www.den-eik.be
 
Pluimveehandel Schouppe
Gotegemstraat 8
9450 Haaltert
T 0474-597352
M info@pluimveeschouppe.be

Duitsland

Brieftaubenshop
T 0049-5964 9399936
www.brieftaubenshop.de

Frankrijk

Eurl Euro Select
T 468-861529
M info@pro-elevage.com
I www.pro-elevage.com

Kuwait, Saudi Arabia, Bahrain, Emirates, Qatar and Oman.

Ali Bouresli
T 00965-90020709
E Quikokw@hotmail.com
Instagram @Quikokw

 

Overzicht alle dealers

Laatste nieuws

No news available yet.

Leveringsinfo


Bestellen van Dutchy's
Het bestellen van onze producten gaat heel eenvoudig. In onze webshop  kunt u het product selecteren en in het winkelwagentje stoppen.

Naast de prijs van de producten worden de verzendkosten € 6,00 (buiten Nederland/binnen Europa € 7,00) automatisch bij het orderbedrag opgeteld. Wanneer uw orderbedrag hoger is dan €100,- worden de producten franco geleverd.

Zodra uw order bij ons binnenkomt zenden wij u ter bevestiging een e-mail. Wanneer u deze mail niet ontvangt kan het zijn dat hij door uw antivirusprogramma wordt geblokkeerd of dat hij als SPAM wordt gezien en eveneens wordt geblokkeerd. U doet er goed aan om ons hiervan in kennis te stellen, zodat wij u op een andere wijze de bevestiging kunnen toezenden.

Verzenden van uw bestelling
Zodra uw bestelling en betaling bij ons binnen zijn, duurt het maximaal 1 week voordat u de producten thuis ontvangt.
Omdat het levend materiaal betreft worden de orders alleen in het begin van de week verzonden. Op deze manier zijn wij er zeker van dat uw bestelling voor het weekend wordt afgeleverd.
Wij maken voor de verzending gebruik van een pakketdienst, die binnen 24 uur de bestelling op het opgegeven adres aflevert. In principe zullen de bestellingen dus altijd doordeweeks bij u worden aangeboden.
Zodra de orders door ons zijn verzonden krijgt u hiervan via e-mail een bericht.

Betaling.
Betalen kunt u heel eenvoudig en veilig via de iDEAL betaalmodule in de webshop. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Kijk voor meer informatie over deze betaalmethode op www.ideal-betalen.nl.

Er bestaat ook een mogelijkheid om zelf de verschuldigde bedragen over te maken. Dit neemt over het algemeen een aantal dagen meer in beslag.
De order wordt in ons systeem opgenomen zodra het geld bij ons binnen is, dus in geval van een overschrijving zal dit wat langer duren dan wanneer u via iDEAL betaald.

Overboekingen kunt u doen aan:
ABN AMRO 60 29 96 562
t.n.v. Refona te Westerbork
o.v.v. uw ordernummer

IBAN: NL02ABNA0602996562
BIC: ABNANL2A


Wat te doen na ontvangst van uw bestelling
Zodra uw bestelling is gearriveerd raden wij u aan om het materiaal zo snel mogelijk volgens de meegeleverde gebruikershandleiding uit te zetten. Deze handleidingen kunt u ook elders op deze site raadplegen.
Lukt het uitzetten niet meteen, dan kunt u de flessen liggend op een donkere en koele plaats bewaren. Een temperatuur van 10 tot 15 ºC wordt aanbevolen. De meeste koelkasten staan afgesteld op een temperatuur van ca. 7 ºC, wat dus een aantal graden te koud is. Als dit de enige plaats is waar u ze kunt bewaren, kunt u ze het beste bovenin de koelkast en niet tegen de achterwand leggen. Let op dat sommige koelkasten op 4 graden ingesteld zijn, dit is zeker te koud!
Op elke fles zit een klein stickertje met daarop de uiterste gebruiksdatum vermeld. Tot deze datum kunt u het materiaal bewaren.

Wanneer wordt er niet geleverd
Als het weer wat kouder wordt, verzenden wij onze bestellingen met een Heat Pack. Als in de winter de buitentemperatuur echter onder -5 ºC komt of wanneer in de zomer de buitentemperatuur boven de 30 ºC graden uitstijgt wordt er niet geleverd. Onder deze omstandigheden kunnen wij de kwaliteit van het materiaal niet voldoende garanderen.
In een dergelijk geval verzamelen wij de orders tot de omstandigheden voor verzending verbeterd zijn. Via de nieuwsrubriek op deze site zullen wij u hiervan op de hoogte houden.

cloud